Kwaliteit is onze specialiteit

Supra Fruit staat dagdagelijks garant voor verse groenten en fruit, die met de grootste zorg voor u geselecteerd en geproefd worden. Alleen de beste producten worden in beschouwing genomen. Dit hoeft daarom niet te betekenen dat dit de duurste producten zijn. Er is voor ieder wat wils en de bedoeling is dan ook om de beste prijs/kwaliteits-verhouding aan te bieden.

Naast de klassieke groenten en fruit, wordt getracht om een zo volledig mogelijk aanbod aan te bieden, dus ook minder courante artikelen zijn voorzien. Op aanvraag kunnen we ook de meest uitzonderlijke producten voor u ter beschikking hebben.

Ook voor aardappelen bent u aan het juiste adres. De aardappelen zijn nauwkeurig geselecteerd. Enkel de beste rassen worden weerhouden, dit zowel als het nu gaat over vroege of bewaar aardappelen.

Er worden ook allerhande slaatjes met de grootste zorg in huis bereid, zoals bvb ons zomerslaatje, broccolislaatje, wortelslaatje, seizoenslaatje, enz... . Er zijn enkele lekkere aperitiefhapjes voorzien, alsook kunt u genieten van een supergezonde versnapering, namelijk onze zelfgemaakte top fruitsalade, die u zeker zal kunnen appreciëren.

Onder het motto "de dorstigen laven" is er ook een heus assortiment fruitsappen voorzien, dit zonder enige bewaarmiddelen. Allerhande smaken zijn voorhanden, van gewoon appelsap, tot appelsap in combinatie met exotische vruchten.